Sobre
nosaltres

Bridge 48EUMES uneixen forces per impartir la millor formació en producció musical a Barcelona, oferint un nou format de cursos:

Presentem un ventall de cursos bàsics i avançats, estructurats estratègicament de manera modular, perquè puguis tenir una formació personalitzada i especialitzada,  en funció de les teves necessitats.

Bridge 48, és l’espai que ofereix tots els recursos i contactes necessaris perquè actuïn com a pont per a qualsevol que vulgui entrar en el sector de la producció musical, a nivell professional. Es tracte d’un espai creat per i per a productors musicals que ofereix les seves instal·lacions i espais creatius a qualsevol que les vulgui aprofitar

Bridge_48 ofereix estudis de producció, coworking, serveis professionals de mescla i mastering, seminaris, workshops, i, a partir d’ara, formació especialitzada de la mà d’EUMES. Es tracta d’un model basat en el concepte de Residència Artística <>.

EUMES, escola de referència en l’àmbit de producció musical i Ableton Certified Training Center, aporta tot el seu Know How i professorat per oferir el seu segell de qualitat en els cursos que s’impartiran dins de Bridge 48.

EUMES porta des de 2013 impartint formació en tot l’àmbit de la producció musical a través del primer Diploma en música avançada i so del nostre país, íntegrament centrat en l’àmbit de la producció musical i el so.

EUMES conta amb els millors professionals del sector per formar en tots els aspectes de la indústria musical: des de la producció musical, tant a nivell creatiu com tècnic, passant per la gravació, mescla, mastering i el Music Business.

De la unió de les dues parts, surt aquest nou projecte, amb l’objectiu d’oferir una formació amb producció musical, enfocada a que els alumnes desenvolupin la seva carrera professional, gràcies al networking i recursos que es generaran al centre.

×